Bioline Kedi Otu Spreyi 15 Ml, kedilerin kokuya dayalı oyun ve ilgi davranışını desteklemek için kullanılan sprey ürünüdür. Catnip/kedi nanesi kokusu birçok kedide oyuna yönelme, tırmalama alanına ilgi gösterme veya oyuncakla daha uzun süre ilgilenme davranışı oluşturabilir; her kedinin catnip tepkisi aynı olmayabilir. 15 Ml ambalaj bilgisi, ürünün kullanım miktarını planlamayı kolaylaştırır. Catnip/kedi nanesi içeriği, kedinin oyuncağa, tırmalama alanına veya belirlenen oyun noktasına ilgi göstermesine yardımcı olabilir.
Catnip ürünleri mama yerine kullanılmaz; oyun, tırmalama tahtası, taşıma çantası alışma süreci veya çevre zenginleştirme amacıyla az miktarda ve kontrollü şekilde sunulur. Yavru kedilerde ve catnip kokusuna ilgisiz kedilerde tepki daha zayıf olabilir.
Bu ürün; Bioline ürünleri, kedi oyuncakları, Bioline kedi oyuncakları ve kedi sağlık ve bakım ürünleri kategorilerindeki benzer bakım ve tamamlayıcı ürünlerle aynı rutinin içinde yer alır.
Hayır. Bazı kediler catnip kokusuna güçlü tepki verirken bazı kediler çok az ilgi gösterebilir.
Hayır. Catnip ürünleri oyun ve çevre zenginleştirme amaçlıdır; mama yerine geçmez.
Yavru kedilerde catnip tepkisi zayıf olabilir; kullanım kontrollü olmalıdır.
Oyuncak, tırmalama tahtası veya kedinin ilgi göstermesi istenen alana az miktarda uygulanabilir.
Aşırı kullanım ilgiyi azaltabilir veya bazı kedilerde fazla uyarılma yapabilir; aralıklı kullanım daha uygundur.